Camping De Zuidduinen

Algemene Informatie


Camping De Zuidduinen
Zuidduinseweg 1
2225 JS , Katwijk
31 71 401 47 50
 4
2
3
4

Omschrijving van Camping De Zuidduinen Mobile Home

Net een beetje meer luxe, maar toch de sfeer van de camping: onze Mobile Homes. Deze onderkomens zijn voorzien van kook- en eetgerei, terrasmeubels en een televisie. Het enige wat u mee hoeft te nemen zijn bedlinnen en dekens. De kussens zijn al voor u klaargelegd.

De Mobile Homes beschikken over een keukenblok met kookgerei en een gezellige woonkamer. Een televisie en toegang tot het gratis draadloos internet ontbreken niet. Verder is de Mobile Home voorzien van toilet en wastafel. Voor het nemen van een douche staat het moderne toiletgebouw ter beschikking. Elke Mobile Home beschikt over tuinmeubilair, zodat u lekker buiten van de rust en de natuur kunt genieten. Over de hele camping is gratis WiFi te gebruiken.

In de verhuuraccommodaties zijn huisdieren niet toegestaan.

Camping De Zuidduinen

Indrukwekkend. Dat is het eerste woord dat u te binnen schiet op Camping De Zuidduinen. En toegegeven, het decor hier in de duinen van Katwijk is ook fantastisch. De rust die elders in Nederland steeds zeldzamer wordt, is hier gewoon te vinden. De Zuidduinen ligt in een idyllische duinpan, een paar minuutjes wandelen van het centrum van Katwijk. U kunt de zee hier horen ruisen. Een krijsende meeuw die voorbij vliegt, herinnert u eraan dat er hier verder geen enkel geluid hoorbaar is...

Vanuit uw tent of caravan loopt u één duintje over en de Noordzee, met een schitterend breed zandstrand, ligt aan uw voeten! Op Camping De Zuidduinen kampeert u in beschermd natuurgebied. Geen massatoerisme, maar een unieke plek in een uniek gebied, waar veel zorg aan het behoud van de natuur wordt besteed. De verschillende fiets- en wandelroutes zijn daarom, zeker voor natuurliefhebbers, een echte aanrader.

Voor een mooie, unieke vakantielocatie zit u goed bij Camping De Zuidduinen. Maar er is nog een pluspunt: Katwijk is vanuit alle windrichtingen gemakkelijk te bereiken. Zo ligt Leiden op slechts 15 autominuten afstand en ook Den Haag en Amsterdam zijn van hieruit gemakkelijk te bereiken. Dit maakt Camping De Zuidduinen de perfecte uitvalsbasis voor een geslaagde vakantie!

Foto´s van Camping De Zuidduinen Mobile Home

Prijzen van Mobile Home

In de omgeving van Mobile Home


De faciliteiten van Camping De Zuidduinen Mobile Home

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over: Camping De Zuidduinen Mobile Home

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht:

Ligging van Camping De Zuidduinen Mobile Home

Mijn laatst bekeken plekken

Mobile Home