Camping Stien'nboer

Algemene Informatie


Camping Stien'nboer
Scholtenhagenweg 42
7481VP, Haaksbergen
053-5722610
 2
Camping Stien nboer Haaksbergen Overijssel 1
Camping Stien nboer Haaksbergen Overijssel 2
Camping Stien nboer Haaksbergen Overijssel 2
Camping Stien nboer Haaksbergen Overijssel 3
Camping Stien nboer Haaksbergen Overijssel 4
Camping Stien nboer Haaksbergen Overijssel 5

Omschrijving van Camping Stien'nboer Ecochalet

Verblijven in de natuur met een goed gevoel. Dat is de achterliggende gedachte bij het Ecochalet. Het Ecochalet is het milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor de traditionele stacaravan.

Campings liggen bijna altijd in of tegen de natuur aan. Iedereen die een stacaravan heeft of huurt vindt die natuur dan ook zo belangrijk. Maar het resultaat is vaak dat een terrein met stacaravans er helemaal niet meer natuurlijk uitziet, om maar te zwijgen over de milieuvriendelijkheid van de stacaravan zelf. Het Ecochalet biedt het alternatief: een groen grasdak, een waterpomp, duurzame bouwmaterialen, maar wel met het comfort van deze tijd!

Prachtig gelegen in Haaksbergen,Twente, Overijssel ligt Camping en Bungalowpark 't Stien'nboer, nabij Enschede en Haaksbergen en natuurgebied 'Het Lankheet'. Uitstekend geschikt voor gezinnen en senioren. In de schoolvakanties in het kampeerseizoen is er een professioneel recreatieteam actief . Zij zorgen voor veel kinderplezier en zorgen voor een onvergetelijke prachtige vakantie voor U en Uw kinderen.

Ideaal als startpunt voor een fiets en wandelvakantie. Prachtige mountainbike routes! Ook uitermate geschikt voor campers. Nieuw is ons camper servicestation.

Bij 't Stien'nboer is er de alom aanwezige rust, met een gezellige sfeer voor jong en oud. Met prachtig overdekt verwarmd binnen en buiten zwembad (1.40 meter diepte) met apart peuterbad en kleuterbad dat altijd heerlijk warm zwemwater bevat (30 graden). En niet te vergeten onze grote binnenspeeltuin met luchtkussen, ballenbak en speelzolder. Ook de grote buitenspeeltuin, het kunstgras voetbal- en basketbalveldje, de mini golfbaan en het kindertheater bevinden zich op het campingterrein.

Tevens beschikken wij over fantastische jaarplaatsen (normaal 10 ampère , 16 ampère tegen extra vergoeding mogelijk) en seizoenplaatsen (ook voor- en naseizoen). Ons gehele park is voorzien van draadloos internet.

Prijzen van Ecochalet

In de omgeving van Ecochalet


De faciliteiten van Camping Stien'nboer Ecochalet

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over: Camping Stien'nboer Ecochalet

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht:

Ligging van Camping Stien'nboer Ecochalet

Mijn laatst bekeken plekken

Ecochalet