Camping Stien'nboer

Algemene Informatie


Camping Stien'nboer
Scholtenhagenweg 42
7481VP, Haaksbergen
053-5722610
 4
Camping Stien nboer Haaksbergen Overijssel 1
Camping Stien nboer Haaksbergen Overijssel 2
Camping Stien nboer Haaksbergen Overijssel 3
Camping Stien nboer Haaksbergen Overijssel 4
Camping Stien nboer Haaksbergen Overijssel 5

Omschrijving van Camping Stien'nboer Fiets en wandelhut

Voor wie niet veel eisen stelt, bieden de fiets,- en wandelhutten een droog onderkomen met goede bedden voor een kort verblijf. In de fiets,- en wandelhutten zijn 2 stapelbedden aanwezig, een tafel met 4 stoelen en een 2-pits gasstel. Dekbedden of slaapzakken dient u zelf mee te nemen. Een keukeninventaris voor 4 personen kan gehuurd worden.

Sanitaire voorzieningen vindt u in de toiletgebouwen op de camping. De fiets,- en wandelhutten staan op het veld de Ponderosa, en het dichtst bijzijnde toiletgebouw ligt naast het veld de Ponderosa bij de Horst.

Prachtig gelegen in Haaksbergen,Twente, Overijssel ligt Camping en Bungalowpark 't Stien'nboer, nabij Enschede en Haaksbergen en natuurgebied 'Het Lankheet'. Uitstekend geschikt voor gezinnen en senioren. In de schoolvakanties in het kampeerseizoen is er een professioneel recreatieteam actief . Zij zorgen voor veel kinderplezier en zorgen voor een onvergetelijke prachtige vakantie voor U en Uw kinderen.

Ideaal als startpunt voor een fiets en wandelvakantie. Prachtige mountainbike routes! Ook uitermate geschikt voor campers. Nieuw is ons camper servicestation.

Bij 't Stien'nboer is er de alom aanwezige rust, met een gezellige sfeer voor jong en oud. Met prachtig overdekt verwarmd binnen en buiten zwembad (1.40 meter diepte) met apart peuterbad en kleuterbad dat altijd heerlijk warm zwemwater bevat (30 graden). En niet te vergeten onze grote binnenspeeltuin met luchtkussen, ballenbak en speelzolder. Ook de grote buitenspeeltuin, het kunstgras voetbal- en basketbalveldje, de mini golfbaan en het kindertheater bevinden zich op het campingterrein.

Tevens beschikken wij over fantastische jaarplaatsen (normaal 10 ampère , 16 ampère tegen extra vergoeding mogelijk) en seizoenplaatsen (ook voor- en naseizoen). Ons gehele park is voorzien van draadloos internet.

Prijzen van Fiets en wandelhut

In de omgeving van Fiets en wandelhut


De faciliteiten van Camping Stien'nboer Fiets en wandelhut

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over: Camping Stien'nboer Fiets en wandelhut

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht:

Ligging van Camping Stien'nboer Fiets en wandelhut

Mijn laatst bekeken plekken

Fiets en wandelhut