Camping het Meuleman

Algemene Informatie


Camping het Meuleman
Lutterzandweg 16
7587LH, De Lutte
0541-55 12 89
 5   1

Omschrijving van Camping het Meuleman Traditionele Yurt

Traditionele Yurt

Op een prachtige plek op de camping, aan de rand van het heideveld staat onze traditionele Yurt. Een plek waar je heerlijk kunt ontspannen. Het is een hele bijzondere ervaring om in een Yurt te slapen. ‘s Nachts lig je onder de koepel en heb je zicht op de sterrenhemel. Je krijgt hier echt het gevoel ver van huis te zijn. De Yurt is met traditioneel, handbeschilderd meubilair ingericht en biedt ruimte aan 5 personen.

Er staat een tweepersoonsbed, een éénpersoonsbed met daaronder twee losse matrassen. Daarnaast zijn er een koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, waterkoker en serviesgoed in de Yurt aanwezig. Er is een gaspitje en buiten staat een grote gas-barbecue die je kunt gebruiken.

Met een beetje geluk kun je ‘s avonds de herten aan de rand van het heideveld zien grazen. Wil je de Twentse natuur op unieke wijze beleven? Dan is de Yurt een aanrader!

Landgoedcamping het Meuleman
Lutterzandweg 16 - 7587 LH De Lutte
In het prachtige Twentse natuurgebied Het Lutterzand ligt Landgoedcamping het Meuleman. Een omgeving waar rust en recreatie elkaar ontmoeten. Honderden hectares bos en heidevelden nodigen uit tot lange wandelingen en fietstochten, kanotochten over de Dinkel en de Vechte, of gewoon genieten van uitzicht op de jeneverbesstruiken of zonnen op het strand van onze privé zwemvijver.

De camping is 7 hectare groot, waarvan 2 hectare natuurgebied. De 115 plaatsen zijn ruim van opzet, en niet exact afgebakend. Dit is echt kamperen in het bos! Maar dan wel met de luxe van zeer verzorgde sanitaire voorzieningen. Bovendien verhuren we enkele vakantiehuisjes.

De camping ontleent zijn naam aan Landgoed het Meuleman. Dit landgoed, eigendom van de Twentse textielfamilie Scholten, bestaat uit meer dan 300 hectares bossen, cultuurgrond en heidevelden. Door het landgoed slingert het riviertje De Dinkel. Een groot gedeelte van het landgoed is vrij toegankelijk.

Foto´s van Camping het Meuleman Traditionele Yurt

Prijzen van Traditionele Yurt

In de omgeving van Traditionele Yurt


De faciliteiten van Camping het Meuleman Traditionele Yurt

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over: Camping het Meuleman Traditionele Yurt

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht:

Ligging van Camping het Meuleman Traditionele Yurt

Meer van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken plekken

Traditionele Yurt