Bed en Breakfast - Theetuin - Proeverij

Algemene Informatie


Bed en Breakfast - Theetuin - Proeverij
Kraaiendijk 25
4794 SE , Heijningen
0168-471146
 8   3 3
Bed&Breakfast
Bedden
Omgeving
Omgeving 2

Omschrijving van Bed en Breakfast - Theetuin - Proeverij Bed en Breakfast Floris en Sabina

 

Omschrijving:

Bed en Breakfast Floris & Sabina is een voormalige boerderij in het buitengebied van Willemstad. Er is een prachtig boomgaardterras met uitzicht over de polder. Kamers zijn authentiek ingericht en voorzien van alle basiscomfort, denk aan: tv, eigen sanitair, waterkoker, werktafel en zitplaatsen. U heeft beschikking tot een gemeenschappelijke ruimte met toeristeninformatie, boeken, spelletjes en gratis WiFi. Deze gezamenlijke ruimte is voorzien van houtkachel, zodat u er altijd warmpjes bijzit. Prijzen zijn inclusief ontbijt, overige maaltijden zijn mogelijk op aanvraag.  heeft beschikking tot twee gratis simpele fietsen. Ook is er een fietsenverhuur in Willemstad. Bed en Breakfast Floris & Sabina is een gecertificeerde gastheer van Waterpoort en drie tulpen.  BedandbreakfastNederland.

Recreatie:

De accommodatie ligt gelegen aan het Floris-V LAW-pad, perfect voor dagwandelingen of als fietsroute. Ook kunt u fort Sabina en fort De Hel bezoeken voor als u op de historische tour bent. Ook kunt u een rondwandeling maken in Willemstad. Ook zijn er twee landelijke fietsroutes van 25 km. Deze fietsroutes kunt u ook combineren met elkaar, waardoor u één fietsroute krijgt van 45 km. Verder zijn er nog twee wandelroutes in de buurt en zijn er verschillende watersporten die u kunt beoefenen. Als u een fan bent van sportvissen, dan bent u hier ook aan het goede adres. 

Omgeving:

Historisch Willemstad op ligt op 4 kilometer afstand, met promenade, jachthavens, restaurants en een historische kern. Jachthavens Dintelmond liggen ook op 4 kilometer afstand, een kilometer achter de Volkeraksluizen. Rotterdam en Antwerpen en de Zeeuwse stranden zijn te bereiken binnen 30 minuten met de auto. Nabij de accommodatie zijn er prachtige polders, landerijen en groot water.

Foto´s van Bed en Breakfast - Theetuin - Proeverij Bed en Breakfast Floris en Sabina

Prijzen van Bed en Breakfast Floris en Sabina

In de omgeving van Bed en Breakfast Floris en Sabina


De faciliteiten van Bed en Breakfast - Theetuin - Proeverij Bed en Breakfast Floris en Sabina

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over: Bed en Breakfast - Theetuin - Proeverij Bed en Breakfast Floris en Sabina

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht:

Ligging van Bed en Breakfast - Theetuin - Proeverij Bed en Breakfast Floris en Sabina