Camping de Peelpoort

Algemene Informatie


Camping de Peelpoort
Gezandebaan 29 a
5725 TM, Asten - Heusden
+31 (0) 493560519
 6   3 1
Chalet op Camping de Peelpoort
Chalet op Camping de Peelpoort
Inrichting Chalet op Camping de Peelpoort
Inrichting Chalet op Camping de Peelpoort
Brasserie T Turfke

Omschrijving van Camping de Peelpoort Chalet 6 personen

We hebben 2 chalets geschikt voor 6 personen met:

  • 3 slaapkamers, 2 x tweepersoonsbed en 1 x 2 enkele bedden.
  • Een ruime badkamer.
  • Huiskamer met open keuken voorzien van koffiezetapparaat en waterkoker ,kookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser en tv.
  • Gezellig ingericht met zithoek en eettafel, waar u zich heerlijk thuis voelt.
  • Dubbele openslaande deuren naar een heerlijk terras, voorzien van een loungeset.

Camping de Peelpoort

De naam Peelpoort geeft het al aan: poort naar de Peel. In dit uitgestrekte en veelzijdige peellandschap vindt u camping De Peelpoort waar de mens op adem en tot rust kan komen vanuit een drukke en ingewikkelde wereld. Op een natuurlijke manier genieten van de prachtige, soms idyllische omgeving is hier het parool. Prima wegen en fietspaden leiden u naar camping De Peelpoort waar u hartelijk en met Brabantse gemoedelijkheid zult worden ontvangen. De campingplaatsen liggen er voor u klaar, omgeven door bomen, struiken en zelfs fruitbomen die u privacy bieden en een beschutte plek. Kortom is dit een mooie camping in Asten.

Recreatie

De andere buurman van camping De Peelpoort, Golfbaan Het Woold, is een grote golfaccommodatie die op een natuurlijke en toch speelse wijze is aangelegd. De twee golfbanen zijn op een prachtige, manier ingepast in het gevarieerde peellandschap; met oude begroeiingen, heide en bos en waterplassen en wandelpaden. Zelfs een klein overblijfsel uit de Tweede Wereldoorlog siert nu nog het terrein.

Wilt u ook eens genieten van het edele golfspel? Op de golfbanen van het Woold, een van 9 en een van 18 holes, kan dat. Zelfs als u beginnend amateur bent, kunt u daar terecht. Voor de min of meer ervaren golfer tellen beide banen genoeg uitdagingen.

Omgeving

U hoeft niet ver te rijden om in Nationaal Park De Groote Peel uit te komen. Dit is een grotendeels afgegraven hoogveengebied op de grens van de provincies Noord-Brabant en Limburg. De Groote Peel is een restant van de Peel, een gebied dat ooit een zeer ondoordringbaar gebied moet zijn geweest. In het nabije Ospeldijk ligt Buitencentrum De Pelen van Staatsbosbeheer, startpunt van de wandelroutes door de Groote Peel. Het hele jaar door zijn hier activiteiten op allerlei gebied, van natuurwaarneming tot passende muzikale festiviteiten. En het drinken van een kop koffie of thee, met een stuk vlaai, is er altijd mogelijk.

De Groote Peel heeft een oppervlakte van ongeveer 15 km² en is voor wandelaars ontsloten door drie routes waaronder twee zogeheten knuppelpaden. Op een van die routes biedt een uitzichttoren een prachtig beeld van de omgeving De Peel. De Groote Peel wordt beschouwd als één van de vogelrijkste gebieden van West-Europa. Kraanvogels die op doorreis zijn, kunnen hier even neerstrijken om op adem te komen. Geoorde futen zijn in Nederland eveneens een zeldzame verschijning, maar hier laten ze zich regelmatig waarnemen.

Prijzen van Chalet 6 personen

In de omgeving van Chalet 6 personen

Golfbaan500 mPaardrijden500 mMountainbike50 m

De faciliteiten van Camping de Peelpoort Chalet 6 personen

Algemene filters

Rolstoeltoegankelijk
Centrale verwarming

Faciliteiten Buiten

Parkeerplaats
Tuinset

Faciliteiten Keuken

Vaatwasser

Faciliteiten Accommodatie

TV
Wi-Fi

Geef hier uw review over: Camping de Peelpoort Chalet 6 personen

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht:

Ligging van Camping de Peelpoort Chalet 6 personen

Mijn laatst bekeken plekken

Chalet 6 personen