Camping de Peelpoort

Algemene Informatie


Camping de Peelpoort
Gezandebaan 29 a
5725 TM, Asten - Heusden
+31 (0) 493560519
 4   2 1
Camping de Peelpoort Heusden Noord-Brabant

Omschrijving van Camping de Peelpoort Luxe chalet 4 personen

Deze luxe chalet met overdekt terras is een prachtige accommodatie voor 4 personen die van de natuur willen genieten met goede voorzieningen. 

De voorzieningen zijn:

- 2 slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een kamer met 2 enkele bedden
- Een ruime badkamer
- Huiskamer met open keuken voorzien van koffiezetapparaat, waterkoker, kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, magnetron en tv
- Gezellig ingerichte zithoek met eettafel
- Dubbele openslaande deuren naar een verhoogd terras met een loungeset.

Wasmachine en droger zijn te gebruiken in het wasgebouw. BBQ's zijn toegestaan mits ze niet elektrisch zijn en het gras niet beschadigen.

Camping de Peelpoort

De naam Peelpoort geeft het al aan: poort naar de Peel. In dit uitgestrekte en veelzijdige peellandschap vindt u camping De Peelpoort waar de mens op adem en tot rust kan komen vanuit een drukke en ingewikkelde wereld. Op een natuurlijke manier genieten van de prachtige, soms idyllische omgeving is hier het parool. Prima wegen en fietspaden leiden u naar camping De Peelpoort waar u hartelijk en met Brabantse gemoedelijkheid zult worden ontvangen. De campingplaatsen liggen er voor u klaar, omgeven door bomen, struiken en zelfs fruitbomen die u privacy bieden en een beschutte plek. Kortom is dit een mooie camping in Asten.

Recreatie

De andere buurman van camping De Peelpoort, Golfbaan Het Woold, is een grote golfaccommodatie die op een natuurlijke en toch speelse wijze is aangelegd. De twee golfbanen zijn op een prachtige, manier ingepast in het gevarieerde peellandschap; met oude begroeiingen, heide en bos en waterplassen en wandelpaden. Zelfs een klein overblijfsel uit de Tweede Wereldoorlog siert nu nog het terrein.

Wilt u ook eens genieten van het edele golfspel? Op de golfbanen van het Woold, een van 9 en een van 18 holes, kan dat. Zelfs als u beginnend amateur bent, kunt u daar terecht. Voor de min of meer ervaren golfer tellen beide banen genoeg uitdagingen.

Omgeving

U hoeft niet ver te rijden om in Nationaal Park De Groote Peel uit te komen. Dit is een grotendeels afgegraven hoogveengebied op de grens van de provincies Noord-Brabant en Limburg. De Groote Peel is een restant van de Peel, een gebied dat ooit een zeer ondoordringbaar gebied moet zijn geweest. In het nabije Ospeldijk ligt Buitencentrum De Pelen van Staatsbosbeheer, startpunt van de wandelroutes door de Groote Peel. Het hele jaar door zijn hier activiteiten op allerlei gebied, van natuurwaarneming tot passende muzikale festiviteiten. En het drinken van een kop koffie of thee, met een stuk vlaai, is er altijd mogelijk.

De Groote Peel heeft een oppervlakte van ongeveer 15 km² en is voor wandelaars ontsloten door drie routes waaronder twee zogeheten knuppelpaden. Op een van die routes biedt een uitzichttoren een prachtig beeld van de omgeving De Peel. De Groote Peel wordt beschouwd als één van de vogelrijkste gebieden van West-Europa. Kraanvogels die op doorreis zijn, kunnen hier even neerstrijken om op adem te komen. Geoorde futen zijn in Nederland eveneens een zeldzame verschijning, maar hier laten ze zich regelmatig waarnemen. 

Foto´s van Camping de Peelpoort Luxe chalet 4 personen

Prijzen van Luxe chalet 4 personen

In de omgeving van Luxe chalet 4 personen


De faciliteiten van Camping de Peelpoort Luxe chalet 4 personen

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over: Camping de Peelpoort Luxe chalet 4 personen

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht:

Ligging van Camping de Peelpoort Luxe chalet 4 personen

Mijn laatst bekeken plekken

Luxe chalet 4 personen