Camping de Peelpoort

Algemene Informatie


Camping de Peelpoort
Gezandebaan 29 a
5725 TM, Asten - Heusden
+31 (0) 493560519
 4   2
2 enkele bedden
een stapelbed
Keuken met koelkast, kookplaat en eettafel.
Peelhut midden in de natuur
Pelhutten tegen de bosrand

Omschrijving van Camping de Peelpoort Reserveren Peelhut

Peelhut, blokhut met 2 slaapkamers waarvan één kamer met enkele bedden en een kamer met een stapelbed. Verder beschikt u over een keukenblok met kookplaat, afzuigkap en een koelkast. Daarbij is er een eethoek aanwezig met een tv. Buiten beschikt u over uw eigen terras met een picknicktafel gemaakt van halve boomstammen!

Recreatie

Al vele jaren kennen we hier het knooppuntensysteem voor fietsers. Hierdoor kunt u op een gemakkelijke manier het hele gebied doorkruisen over wegen en goed fietspaden. Aan de hand van een briefje met een aantal nummers (die u vooraf aan de keukentafel hebt genoteerd) gaat u op pad. Gemakkelijk is dat u op camping De Peelpoort midden in dat netwerk zit en de nummers 65, of 94 al na een paar kilometer trappen kunt bereiken.

Houdt u meer van wandelen? Ook dat kan via een netwerk van wandelingen, dat hier en in grote delen van onze provincie is uitgezet. Groengele paaltjes wijzen u de weg naar alle hoeken en gaten van Asten en omgeving De Peel. En ook dit netwerk sluit aan op de omgeving De Peel, zodat u tochten kunt maken die u zelf samenstelt.

Omgeving

De naam Peelpoort geeft het al aan: poort naar de Peel. In dit uitgestrekte en veelzijdige peellandschap vindt u camping De Peelpoort waar de mens op adem en tot rust kan komen vanuit een drukke en ingewikkelde wereld. Prima wegen en fietspaden leiden u naar camping De Peelpoort waar u hartelijk en met Brabantse gemoedelijkheid zult worden ontvangen. 

Rustig gelegen midden in de natuur, vlakbij een golfbaan, visvijver, manege, wandel- en fietsroutes en natuurpark de Grote Peel.

Prijzen van Reserveren Peelhut

35,00 euro per nacht

In de omgeving van Reserveren Peelhut

Restaurant1 mGolfbaan1.5 kmPaardrijden500 m

De faciliteiten van Camping de Peelpoort Reserveren Peelhut

Faciliteiten Accommodatie

TV
Wi-Fi

Geef hier uw review over: Camping de Peelpoort Reserveren Peelhut

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht:

Ligging van Camping de Peelpoort Reserveren Peelhut

Mijn laatst bekeken plekken

Reserveren Peelhut