Elke Beperking

Algemene Informatie


Elke Beperking
Eifelstraat 56-58
8013RT, Zwolle
038-4669999
 2   1 1
De Peelberg
De Peelberg in de lente
Badkamer met toilet met beugels
Rolstoeltoegankelijke badkamer
Hoog/laag bedden
Serre met houtkachel
Nieuw terras
Carnaval
Gasten
Gasten op terras
De overbuurvrouw kijkt toe
De Peelberg in de winter

Omschrijving van Elke Beperking B en B De Peelberg

Bed & Breakfast De Peelberg (2 persoons kamers) is volledig berekend op rolstoelgebruikers. De B&B is voorzien van de nodige hulpmiddelen en de eigenaressen is verpleegkundige. Zij levert desgevraagd de nodige zorg. Veel gezelschappen die De Peelberg boeken, zijn families waarvan een gezinslid (verpleegkundige) zorg nodig heeft of een functiebeperking heeft.  Bed & Breakfast De Peelberg ligt Aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel. U logeert hier in een authentieke boerenhoeve uit de eerste helft van de vorige eeuw; een aantrekkelijke mix van markante historie en modern comfort. Door de kleinschaligheid is er veel ruimte voor een persoonlijke invulling van uw vakantie. Zowel actieve vakantiegangers als rustzoekers hebben de persoonlijke aandacht en het comfort van De Peelberg ontdekt.

Voor familie's
Voor ouders of grootouders met hun (klein)kinderen is De Peelberg een heerlijke plek voor een lang weekend of een midweek. Met veel natuur in de omgeving om erop uit te trekken en een zwembad in de buurt. Bij De Peelberg zelf zijn volop speelruimte, speelgoed en spelletjes voor kinderen. De kamers bieden ruimte aan maximaal zes volwassenen. Voor kinderen tot en met vier jaar kan een kinderbed worden bijgeplaatst. Ook een kinderstoel is aanwezig.

Ouderen en rustzoekers
De Peelberg is rustig gelegen. Wie het erf niet af wil, vindt bij De Peelberg genoeg om te genieten. Vanuit de Bed & Breakfast is er een goede kans om hazen, fazanten of patrijzen te zien. Een enkele keer passeert een koppel reeën. Op de gemeenschappelijke veranda, in de eetkamer of op uw eigen terrasje komt u tot rust. En u kunt gebruik maken van de goed gevulde boekenplank en de gezelschapsspelletjes. Bed & Breakfast De Peelberg is een prima plek voor een midweek voor (groot)ouders met kinderen, maar ook een prettige pleisterplaats voor wandelaars en fietsers.

Verpleging wordt verzorgd voor € 50,60 per uur door BIG Verpleegkundige / eigenaresse Gea Roza. Persoonlijke verzorging is mogelijk voor € 42,50 per uur. Of u (verpleegkundige) zorg nodig heeft of niet, uw enthousiaste gastvrouw, legt u graag in de watten.

Recreatievoorzieningen ter plekke
Wandelaars en fietsers zitten in De Peelberg op hun plek. U wandelt in tien minuten het natuurgebied in. De straat waaraan De Peelberg ligt, is de verbinding tussen het Brabantse en Limburgse fietsroutenetwerk. De Peelberg ligt ook aan het wandelknooppuntennetwerk. Schoenen en nordic walking stokken kunt u overdekt stallen. Liefhebbers van geocaching maken graag gebruik van het gratis internet.

Nabij Natuurreservaat De Groote Peel, klokkenmuseum Asten, Kasteeltuinen Arcen, leuk winkelen in Weert en Roermond, Eindhoven met van Abben- en Philipsmuseum, aantrekkelijke dorpskern van Meijel..............

Omgeving
Genieten van de omgeving staat voorop als u in onze Bed & Breakfast logeert. Een pittige fietstocht over de heide en langs de vele kappelletjes is net zo aan te raden als luieren op de veranda, met uitzicht op de zonsondergang over de landerijen. O
p minder dan een kilometer afstand is veel te zien en te doen. Vogelrijke vennen en de historische Wilbersput liggen op loopafstand. Lekker voor een avondwandeling.

 

Prijzen van B en B De Peelberg

Prijzen

Prijzen zijn inclusief gratis wifi, parkeren en gebruik hulpmiddelen.

Fietshuur € 8,50 per dag

In de omgeving van B en B De Peelberg


De faciliteiten van Elke Beperking B en B De Peelberg

Algemene filters

Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten Buiten

Parkeerplaats

Faciliteiten Overige

gashaard-sfeerhaard

Faciliteiten Keuken

Magnetron
Koffiezetter
Koelkast

Faciliteiten Accommodatie

TV
Wi-Fi

Geef hier uw review over: Elke Beperking B en B De Peelberg

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht:

Ligging van Elke Beperking B en B De Peelberg

Mijn laatst bekeken plekken

B en B De Peelberg