Camping Roland

Algemene Informatie


Camping Roland
Rimpelt 33
5851 EK, Afferden L
0485-53 14 31
 4
Camping Roland Afferden Limburg

Omschrijving van Camping Roland Trekkershut

U wilt graag bij ons overnachten, maar niet per se met alle luxe? Dan is een trekkershut perfect voor u! Onze trekkershutten hebben het predicaat "goedgekeurd door de Stichting Trekkershutten Nederland" , waarmee de hutten aan alle door de stichting gestelde eisen voldoen. Als extra service zorgen wij per slaapplaats voor een onderlaken en een kussen en kussensloop. U kunt er voor kiezen om zelf voor dekens c.q. een slaapzak te zorgen, u kunt deze ook bij ons huren.

Camping Roland is een camping voorzien van alle voorzieningen die u als kampeerder maar kunt wensen. Fantastisch voor een familievakantie met jonge kinderen, maar ook voor wandelaars en fietsers is het genieten in natuurpark Maasduinen.

Camping Roland ligt in één van de mooiste gebieden van ons land, in de kop van Limburg. Gezellig kamperen op een ruime comfortplaats, seizoens- of jaarplaats. Ook verhuren wij o.a. Chalets, Terraslodges, Safaritenten en heuse Limburgse Vakwerktenten.

Onze voorzieningen zullen de moderne kampeerder behagen. De camping heeft verwarmde zwembaden met een 40 meter lange waterglijbaan. Voor de kleintjes is er een speeltuin met diverse speeltoestellen en tijdens schoolvakanties een uitgebreid animatieprogramma. De visliefhebber kan zijn dobber in de visvijver gooien. In ons eetcafé 't Vertier kunt u heerlijk lunchen en gezellig dineren. Voor een snelle snack biedt de snackbar uitkomst. Het campingwinkeltje is er voor uw dagelijkse verse broodjes en andere levensmiddelen. Wifi is beschikbaar op het gehele terrein.

De prachtige omgeving van Nationaal Park de Maasduinen nodigt uit om te wandelen en te fietsen. Vlakbij is voor de golfliefhebber een golfbaan aanwezig.

Foto´s van Camping Roland Trekkershut

Prijzen van Trekkershut

In de omgeving van Trekkershut


De faciliteiten van Camping Roland Trekkershut

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over: Camping Roland Trekkershut

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht:

Ligging van Camping Roland Trekkershut

Mijn laatst bekeken plekken

Trekkershut