Vakantie Meerlo

Algemene Informatie


Vakantie Meerlo
Hoofdstraat, 13
5864BC, Meerlo
+31 (0)6-53116390
 5   3 1
Buiten ontbijt
Kamer
Ontbijtbuffet
Ontbijtruimte
Sanitair
Terras

Omschrijving van Vakantie Meerlo Hotel vijfpersoonskamer

De vijfpersoonskamers zijn gesitueerd in een prachtig hotel dat circa het jaar 1600 is gebouwd. De kamers in in het hotel van Vakantie Meerlo zijn luxe en comfortabel ingericht met elektrisch verstelbare bedden. Alle kamers zijn voorzien van eigen sanitair. In de huiskamer kunt u fijn tv-kijken. U kunt gratis gebruik maken van koffie en thee voorzieningen. Er is een grote tuin waar u een prachtig uitzicht heeft over het natuurgebied de Oude Maasarm. Bij mooi weer kan het ontbijt ook buiten worden geserveerd. 

Als familie is het mogelijk om een apart deel van de accommodatie te reserveren, dan verblijft u met zijn allen in een afgescheiden deel van de accommodatie.

Bent u slechter ter been? Voor de meerpersoonskamers is er een traplift aanwezig. Voor rolstoelgebruikers en mindervaliden is er een speciale aangepaste hotelkamer aanwezig.

Omgeving

Bij Hotel Vakantie Meerlo kunt u heerlijk overnachten in de buurt van Horst aan de Maas, Venray, Venlo en Airport Dusseldorf (Weeze). Het hotel ligt in Noord Limburg, 8 minuten rijden van Horst aan de Maas en Venray, 17 minuten rijden vanaf Venlo en 20 minuten rijden van Airport Dusseldorf (Weeze). Vakantie Meerlo is gevestigd aan het prachtige natuurgebied de Oude Maasarm. De wandelroute door Maasarm, Beekdal en Buurtschap dit is een mooie, afwisselende wandeling door typisch Noord-Limburgs landschap en beschreven door De Telegraaf. Het Nationaal park Maasduinen liggen op een afstand van 15 tot 20 minuten rijden vanaf het hotel.

Prijzen van Hotel vijfpersoonskamer

1 nacht: €185,-
2 nachten: €320,-
3 nachten (alleen van toepassing op zo, ma, di, woe, do): €450,-
4 nachten (alleen van toepassing op zo, ma, di, woe, do): €560,-

In de omgeving van Hotel vijfpersoonskamer


De faciliteiten van Vakantie Meerlo Hotel vijfpersoonskamer

Algemene filters

Eenpersoonsbedden

Faciliteiten Keuken

Koffiezetter

Faciliteiten Accommodatie

TV
Wi-Fi

Geef hier uw review over: Vakantie Meerlo Hotel vijfpersoonskamer

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht:

Ligging van Vakantie Meerlo Hotel vijfpersoonskamer

Mijn laatst bekeken plekken

Hotel vijfpersoonskamer