Camping Jena

Algemene Informatie


Camping Jena
Rozegaarderweg 7
6999DW, Hummelo
0314-381457
 2

Omschrijving van Camping Jena Podge

De pods zijn een leuke variatie op trekkershutten. Er zijn 4 slaapplaatsen aanwezig met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. Er is ook een tafeltje met 4 krukjes onder de veranda. Koken is mogelijk onder de gezamenlijke overkapping.

Camping Jena
Rozegaarderweg 7 - 6999 DW Hummelo

Camping Jena is een karakter volle groene camping direct aan de rand van de uitgestrekte bossen van landgoed Enghuizen in Hummelo nabij Doetinchem, de omgeving leent zich uitstekend voor de echte wandel-/fiets en natuur liefhebber.
De camping zelf wordt gekenmerkt door ruime zonnige standplaatsen, veel groen, goede sanitaire voorzieningen, de gemoedelijke sfeer en nostalgische uitstraling.

Jonge gasten hoeven zich bij ons ook niet te vervelen zo is er een groot speel-/sportveld met kampvuur plaats van maar liefst 1,5 hectare en staan er over vrijwel de gehele camping speeltoestellen (m.u.v hofjes veld) verder is er een fietscross baantje en start er vanaf de camping een leuke kaboutertocht (gps) .

Als u in het bezit bent van een ACSI, CCA of BestDeal kaart dan kunt u bij ons in het laag-seizoen kamperen vanaf slechts € 14,- per nacht o.b.v 2 personen, caravan/camper, elektra (6 amp incl 4 kWh), auto en inclusief douche gebruik en warm water.

Kijkt u rustig verder op onze site zodat u een idee krijgt van wat de omgeving en wij u te bieden hebben, mocht u vragen hebben dan staan wij altijd voor u klaar. Wij hopen u graag een keer te ontmoeten, met een altijd vriendelijke groet Meine en Margreet Veentra (beheerders)

Geopend van 3 april t/m 31 oktober 2015

Foto´s van Camping Jena Podge

Prijzen van Podge

In de omgeving van Podge


De faciliteiten van Camping Jena Podge

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over: Camping Jena Podge

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht:

Ligging van Camping Jena Podge

Meer van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken plekken

Podge