Elke Beperking

Algemene Informatie


Elke Beperking
Eifelstraat 56-58
8013RT, Zwolle
038-4669999
 2   1 1
B&B Perruque Koudum
Welkom
Kamer 5 (Wachtmeester 1)
Kamer 10 (De aspirant)
Kamer 10 (De aspirant)
Paasontbijt
Terras
Toilet met beugels

Omschrijving van Elke Beperking B&B Pension Perruque

Slapen in het oude politiebureau van Koudum met tien luxe cellen waarvan er twee zijn aangepast voor rolstoelgebruik. De comfortabele 2 persoons kamers beschikken over een mooie rolstoeltoegankelijke badkamer, smart TV, koffie- en thee faciliteit, WiFi. Centraal in de BnB is een gezellige woonkamer met houtkachel. Hier wordt ook het ontbijt geserveerd. Aan de achterzijde bevindt zich een ruim terras waar u s zomers heerlijk in het zonnetje kunt zitten en waar het ontbijt wordt geserveerd.

De kamer aan de achterzijde van het oude politiebureau heeft een eigen terras met zitje op de zuidzijde. Deze ruime kamer is geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. De badkamer is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De wastafel is onderrijdbaar en het toilet heeft steunen aan weerszijden. In de douche kan aan de aanwezige rail een zitje worden opgehangen. De kamer heeft twee boxspringbedden en met een bankje achter het bed, twee comfortabele stoelen en een bureautje.

Recreatievoorzieningen ter plekke
Gezellige woonkamer met houtkachel en een zonnig terras. Gelegen in een fietsvriendelijke omgeving, mooie Friese dorpen en steden en een watersportgebied.

Omgeving
Perruque is gevestigd in het dorp Koudum, in het groene hart van Zuidwest Friesland. De elfstedenstadjes Hindeloopen, Stavoren, Workum en Sloten zijn op fietsafstand van de BandB. Koudum ligt midden in het waterrijke en fietsvriendelijke gebied van Friesland. Vanuit diverse plaatsen kunt u opstappen voor een heerlijk tochtje op de Friese wateren of bij Perruque een (E-bike) fiets huren of een scootmobiel (op aanvraag).

Prijzen van B&B Pension Perruque

In de omgeving van B&B Pension Perruque


De faciliteiten van Elke Beperking B&B Pension Perruque

Algemene filters

Houtkachel
Rolstoeltoegankelijk
Centrale verwarming

Faciliteiten Buiten

Parkeerplaats
Terras

Faciliteiten Keuken

Senseo

Faciliteiten Accommodatie

TV
Wi-Fi

Geef hier uw review over: Elke Beperking B&B Pension Perruque

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht:

Ligging van Elke Beperking B&B Pension Perruque

Mijn laatst bekeken plekken

B&B Pension Perruque