Watersportcentrum Tacozijl

Algemene Informatie


Watersportcentrum Tacozijl
Plattedijk 20
8531 PE, Lemmer
0514-56 20 03
 4   2
2
3
4
5
6
7

Omschrijving van Watersportcentrum Tacozijl Chalet M 70-71

De Tacozijl chalet is een comfortabele en gezellig ingerichte vakantiechalet voor 4 personen. De chalet heeft een moderne woonkamer met schuifpui naar de tuin en een volledig ingerichte badkamer en keuken.

De chalet staat vlakbij het water, om uw vakantie aan het water compleet te maken kunt u uw eigen boot meenemen of via onze botenverhuur een sloep, tour- of visboot huren voor een week, een weekend of gewoon een dagje. De uitstekende isolatie en centrale verwarming maken de chalet ook bij uitstek geschikt voor een vakantie in het voor- en naseizoen.

Marinapark Tacozijl is een kleinschalig park dat u alle gelegenheid biedt om te genieten van een heerlijke vakantie aan het water. Ieder vakantiehuis of chalet staat aan het water is sfeervol en comfortabel ingericht en elk vakantiehuis of chalet heeft een eigen aanlegsteiger en een directe vaarverbinding naar de Friese Meren. Om uw vakantie aan het water compleet te maken kunt u uw eigen boot meenemen of via onze boten verhuur een sloep, tour- of visboot huren voor een week, dag of dagdeel. Campers zijn Welkom op watersportcentrum Tacozijl. Wij hebben prachtige camperplaatsen waarvan de meeste gelegen zijn aan het water, u mag gebruik maken van alle voorzieningen en faciliteiten die onze watersportcamping biedt.

Foto´s van Watersportcentrum Tacozijl Chalet M 70-71

Prijzen van Chalet M 70-71

In de omgeving van Chalet M 70-71


De faciliteiten van Watersportcentrum Tacozijl Chalet M 70-71

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over: Watersportcentrum Tacozijl Chalet M 70-71

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht:

Ligging van Watersportcentrum Tacozijl Chalet M 70-71

Mijn laatst bekeken plekken

Chalet M 70-71