Camping de Kleine Wielen

Algemene Informatie


Camping de Kleine Wielen
De Groene Ster 14
8926 XE, Leeuwarden
0511-431660
 4

Omschrijving van Camping de Kleine Wielen Chalet

Ruim, goed geïsoleerde chalet voorzien van ruime tuin. Terrasmeubilair is aanwezig.

Inrichting: woonkamer voorzien van tv en digitenne aansluiting, aparte keuken voorzien van een vaatwasser, 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en een stapelbed en 1 slaapkamer met 1 éénpersoonsbed. Dit chalet is te gebruiken door 7 personen. Tevens is er een douche, wastafel en een apart toilet aanwezig.

Dekbedden en kussens zijn aanwezig. U dient alleen uw eigen linnengoed mee te nemen.

Camping De Kleine Wielen
De Groene Ster 14 - 8926 XE Leeuwarden
Tussen Leeuwarden en Hardegaryp ligt Camping De Kleine Wielen, midden in het het recreatiegebied De Groene Ster. Een bijna 1000 hectare groot en schitterend natuurgebied met bossen, water, slootjes, strandjes en velden.

De camping biedt aan de vaste en doortrekkende kampeerder vele mogelijkheden. Het terrein is 15 hectare groot. Het telt 130 vaste en 200 toeristische plaatsen met vrij uitzicht.

Voor alle kampeerders van jong tot oud zijn de mogelijkheden tot vermaak op en rond het terrein ruimschoots aanwezig. Een professioneel recreatieteam verzorgt een uitgebreid programma gedurende de schoolvakanties. Voor wie lekker wil luieren, zijn er de veldjes en strandjes aan het water. De actieve watersporter daarentegen kan op het meer zijn hart ophalen. Bovendien is het meer uitstekend viswater. Hiervoor kunt u bij de receptie de benodigde vergunningen kopen. Het mooie natuurgebied biedt verder volop de gelegenheid voor fietstochten en lange wandelingen. Voor het contact met de thuisblijvers is er internet op het gehele terrein beschikbaar.

Voor wie geen zin in koken heeft, kan terecht in het Paviljoen waar men een uitgebreid menu heeft. Ook een snackbar ontbreekt niet. In de directe omgeving ligt een midgetgolfbaan, een golfbaan en het dierenpark Aqua Zoo.

De afstand naar het centrum van Leeuwarden, de culturele hoofdstad 2018, bedraagt slechts 7 km. Daar vindt u volop winkeltjes en historische gebouwen met een rijke geschiedenis.

Foto´s van Camping de Kleine Wielen Chalet

Prijzen van Chalet

In de omgeving van Chalet


De faciliteiten van Camping de Kleine Wielen Chalet

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over: Camping de Kleine Wielen Chalet

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht:

Ligging van Camping de Kleine Wielen Chalet

Meer van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken plekken

Chalet