Camping de Eikenhof

Algemene Informatie


Camping de Eikenhof
Rechtuit 56
7913 VK, Hollandscheveld
0528-341585
 2   1

Omschrijving van Camping de Eikenhof Trekkerschalet (2 personen)

De 2-persoons chalet gaat verder waar de trekkershut stopt. Zo treft u een sfeervol zitgedeelte aan met een eenvoudig en compleet ingericht keukentje. Deze is voorzien van zowel servies als potten en pannen,waterkoker,koffiezetapparaat zodat u prima uit de voeten kunt.

Camping de Eikenhof

Aan de rand van het dorp Hollandscheveld ligt de prachtige camping: “de Eikenhof”. Hier heten Klaas en Alie Okken u van harte welkom . “de Eikenhof biedt u een onbezorgde en fijne vakantie. De plaatsen zijn ruim en voorzien van 6 ampere stroom . Er zijn toeristische plaatsen,camperplaatsen en seizoenplaatsen.

Deze camping is ingericht voor jonge gezinnen en ouderen. In ons achterhuis is een gezellige kantine ingericht waarvoor de campinggasten regelmatig wat georganiseerd wordt en waar u wat kunt nuttigen.

Voor de kinderen is er volop gelegenheid om te spelen ,op twee velden zijn speeltuinen waarop u goed zicht hebt op uw kinderen of kleinkinderen. Er is div speelgoed aanwezig dat gratis gebruikt mag worden.

Verder ligt onze camping 800 meter van het dorp waar tal van winkels aanwezig zijn, ook grenst onze camping aan het recreatiegebied Schoonhoven, hier is ook een fietsknooppunt van waaruit u de prachtigste route,s kunt samenstellen.

Heeft u geen eigen campeermiddel ook dan kunt u terecht bij “de Eikenhof” waar twee chalets worden verhuurd.

Nieuw op de camping is Gasterij de Eikenhof,hier kunt u terecht voor een drankje,kopkoffie,Heerlijke plate of gewoon een snack, gezellig met uw vrienden,familie,collega’s genieten van een buffet in allerlei vormen. Er zijn div arragementen mogelijk.

In Drenthe ligt camping“de Eikenhof” Er zijn toeristische plaatsen,camperplaatsen en seizoenplaatsen. De camping is gericht op jonge gezinnen en ouderen . Er zijn twee chalets te huur. Nieuw is Gasterij de Eikenhof

Foto´s van Camping de Eikenhof Trekkerschalet (2 personen)

Prijzen van Trekkerschalet (2 personen)

In de omgeving van Trekkerschalet (2 personen)


De faciliteiten van Camping de Eikenhof Trekkerschalet (2 personen)

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over: Camping de Eikenhof Trekkerschalet (2 personen)

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht:

Ligging van Camping de Eikenhof Trekkerschalet (2 personen)

Mijn laatst bekeken plekken

Trekkerschalet (2 personen)