Selecteer uw aankomstdatum

Selecteer uw vertrekdatum

Selecteer uw aantal personen

Selecteer uw land

Selecteer uw bestemming

Selecteer uw type

Faciliteiten Camping Zoekfilter verwijderen

Vakantiehuizen Reuzengebergte

Vakantiehuis Reuzengebergte tot 8 personen

Reuzengebergte
 8
 4
  2

Lampertice (Reuzengebergte)

Dit vrij gelegen Vakantiehuis met grote compleet omheinde (hond vriendelijke) tuin in het Reuzengebergte in Tsjechië is geschikt voor groepen/gez tot 8 personen. Het huis ligt centraal ten opzichte van de verschillende wintersportmogelijkheden e..

Toon deze accommodatie

Camping Scholtenhagen

Camping Scholtenhagen Comfortplaats Over de Goat

Overijssel
 6

Haaksbergen (Overijssel)

Comfortplaatsen op Camping Scholtenhagen Aan de rand van het park, met een mooie ligging tegen het bos aan, bevinden zich de 'Comfortplaatsen Over de Goat'. Bij het toeristische kampeergedeelte, over de goot, hebben wij ongeveer 34 kampeerp..

Toon deze accommodatie

Vakantie Meerlo

Stoere Hutten

Limburg
 4
 1
  1

Meerlo (Limburg)

De Stoere Hutten van Vakantie Meerlo bevinden zich aan de rand van de natuur, langs de Groote Molenbeek. Ze zijn ieder voorzien van vier houten, eenpersoonsbedden (geen stapelbedden), een eethoek voor het ontbijt en een koelkast om uw versproducten i..

Toon deze accommodatie

Vakantie Meerlo

Stoere Tenten

Limburg
 4

Meerlo (Limburg)

Onze stormtenten zijn erg ruim en ook bij slecht weer comfortabel. Uit ervaring weten we dat gezinnen met kinderen veel ruimte nodig hebben. Daarom hebben we gekozen voor de grootst beschikbare tenten, volledig ingericht voor vier personen. Alles wat..

Toon deze accommodatie

Landschapspark Striks Erve

Striks Erve 16

Overijssel
 4
 2
  1

IJhorst (Overijssel)

Deze vier persoons standaard woonboerderij  met grote tuin ligt aan de buitenrand.  Veel privacy.  Gratis WiFi.  Huisdieren en roken niet toegestaan. Begane grond Op de begane grond entree/hal, toilet, badkamer (met wastafel en do..

Toon deze accommodatie

Strohotel Aalshof

Bed&Breakfast Aalshof

Noord-Brabant
 12

Haps (Noord-Brabant)

Welkom in de wereld van stro en leem... ANDERS DAN ANDERS OVERNACHTEN. Deze bijzondere accommodatie is gebouwd van pakken stro en de muren zijn gestuct met leem uit de naburige Maas. Een uniek, kleinschalig en gezellig 5 sterren accommodatie in het B..

Toon deze accommodatie

t Witte Zand

Groepsaccommodatie 't Witte Zand 30 Persoons

Drenthe
 30
 5
  2

Meppen (Drenthe)

In de groepsaccommodatie kunnen maximaal 30 personen verblijven, maar ook kleiner groepen zijn van harte welkom. Onze groepsaccommodatie en is uitstekend geschikt voor families, sportvereniging, kennismakingskamp, schoolkamp, trainingsweekend, weekka..

Toon deze accommodatie

Groepsaccommodatie De Boomstronk

Groepsaccommodatie de Boomstronk

Gelderland
 50
 4
  2

Otterlo (Gelderland)

Onze kampeerboerderij is gelijkvloers en aangepast voor rolstoelgebruikers. Bij binnenkomst loopt u door de entree met garderobe, toilet en bezemkast naar de gezellige recreatie/eetzaal met een zithoek, een ruime bar met koffiehoek en een grote Smart..

Toon deze accommodatie

Nieuw Allardsoog

Eekhoorn

Friesland
 28
 14
  14

Bakkeveen (Friesland)

Vanwege COVID-19 verhuren wij onze lodges nu ook met minder kamers voor kleinere gezelschappen en families. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Lodge de Eekhoorn biedt plaats aan 28 personen. Deze lodge beschikt over een pantry, bar en een..

Toon deze accommodatie